Om Sidsel-Marie

Graviditet og fødsel er min passion. Jeg er uddannet doula fra Doulauddannelsen og har siden videreuddannet mig i bl.a. rebozo-massage, akupressur som naturlig smertelindring under fødslen og Spinning Babies teknikkerne.

April 2017. Jeg er højgravid og lykkelig efter et bryllup og en hurtig fødsel på Riget.

Udover at være uddannet doula er jeg certificeret ID-Lifecoach og så arbejder jeg med digital læring hos Folkekirkens Nødhjælp.

Jeg er 40 år, bosat på Nørrebro i København, gift med Anders og mor til tre børn i alderen 3-12 år.

Min vej ind i fødselsverdenen startede da en nær veninde besluttede at få et barn som solo-mor og jeg fik lov til at være med i processen og til fødslen. Med mine egne gode fødsler i bagagen begyndte jeg at dykke ned i viden om den fysiologiske fødsel, om metoder til at afbalancere den gravide krop og dermed gøre det lettere for baby at lægge sig optimalt, om metoder til naturlig smertelindring – alt sammen noget der kan være med til at give en blidere og positiv fødselsoplevelse.

Jeg tror på, at det er vigtigt løbende at udvikle sig og få ny viden. Gennem tiden har jeg modtaget undervisning af:

  • Doulauddannelse: Tina Wehalst Hansen, doula og ergoterapeut og Astrid Christensen, jordemoder
  • Akupressur: Hannah Lind Arlaud, doula og Nordlys massageterapeut
  • Spinning Babies: Jennifer Walker, doula
  • Hormonel fysiologi under graviditet, fødsel og efter fødslen: Sarah Buckley, praktiserende læge og forfatter
  • Rebozo: Martha Orbis, jordemoder
  • Rebozo: Gena Kirby, doula
  • Rebozo-svøbning: Christina Hedegaard Jørgensen, doula
  • Fødselsforberedelse for doulaer: Astrid Givard, doula
  • ID Lifecoaching: Ole Vadum Dahl, coach og mentor og Mette Fogh, coach og supervisor